Menu

Získajte istotu, že zákazník vaše doklady videl vďaka vylepšenej funkcii Videné zákazníkom

Vystavili ste zákazníkovi faktúru alebo iný doklad a zaujíma vás, či už ho videl? V iKROSE pribudne funkcia Videné zákazníkom, vďaka ktorej presne viete, kedy si zákazník faktúru zobrazil. Váš obchodný partner dostane mail, v ktorom, namiesto prílohy s dokladom, nájde iba odkaz na zobrazenie dokladu. Po kliknutí na tlačidlo sa mu zobrazí vami odoslaný doklad a vy budete vedieť, že si doklad pozrel.

Ako funkcia videné zákazníkom presne funguje?

Ukážeme si jednoduchý príklad na faktúre. Po jej odoslaní dostane váš zákazník mail s tlačidlom „Zobraziť faktúru“. Pod tlačidlom sa nachádzajú podrobnosti o doklade.

Kliknutím na tlačidlo sa zákazníkovi zobrazí faktúra, ktorú si môže uložiť vo formáte PDF alebo vytlačiť.

Kde nájdem informáciu o prečítaní?

To, či si prijímateľ faktúru pozrel, zistíte v aplikácií, priamo pri danej faktúre. Ak faktúra bola zobrazená, ikona, ktorá znázorňuje informáciu o tom, že doklad bol odoslaný (lietadlo), zmení farbu zo sivej na modrú a v popise pribudne informácia o tom, kedy bol doklad zobrazený.

Veríme, že Vám naša novinka opäť o niečo zjednoduší podnikanie a vy sa budete môcť sústrediť na dôležitejšie veci. Môžete sa na ňu tešiť už začiatkom septembra.

Ak však máte aj naďalej záujem o zasielanie dokladov v prílohách mailov, budete mať túto možnosť k dispozícii po zakúpení jedného z našich platených balíkov. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Fakturujte online

Jednoducho a rýchlo. Odkiaľkoľvek a kdekoľvek.

Vyskúšajte novú generáciu online fakturácie skôr než ostatní. Vystavujte faktúry na pár klikov, ľahko a bezpečne.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty