Menu

Septembrové novinky v iKROSE

Spolu s novým školským rokom prinášame pár noviniek z vašich námetov: príloha k dokladom odosielaným e-mailom, poznámka k dokladu…

Príloha k dokladom odosielaných e-mailom

Mnohí z vás potrebujú spolu s dokladom odoslať aj ďalší dokument ako prílohu. Aby ste nemuseli posielať dva e-maily, dopracovali sme možnosť vložiť prílohu priamo pri odoslaní dokladu z iKROSU. Urobíte to jednoducho kliknutím na ikonku “spinky” v okne na odoslanie e-mailu.

Pridanie prílohy má tieto obmedzenia:

  • dá sa pridať iba jedna príloha,
  • maximálna veľkosť prílohy je 1 MB,
  • nedá sa priložiť exe súbor (nepodporovaný formát).

Poznámka k dokladu

V praxi sa často hodí poznačiť si k dokladu poznámku, ktorú zákazník nevidí, ale pre vás je potrebná pre správne vystavenie faktúry alebo vybavenie obchodu. Nad každým dokladom v iKROSE pribudlo pole Vlož poznámku.

Po kliku do tohto poľa môžete zadať ľubovoľnú poznámku.

Časť poznámky sa zobrazuje aj v zozname faktúr a doklad s poznámkou je možné vyhľadať cez Hľadaj alebo vyfiltrovať všetky doklady s poznámkami cez filter Ďalšie – S poznámkou.

V prehľadoch z iKROSU si pamätáme obdobie Od Do 

Po novom si v Prehľadoch z iKROSU pamätáme vami zadané obdobie Od Do. Môžete sa teda preklikávať medzi prehľadmi a dokladmi bez toho, aby ste museli zakaždým nanovo zadať obdobie.

Využijú to najmä používatelia, ktorí si chcú skontrolovať doklady, obchody za zadané obdobie.

Pečiatka a podpis

Niektorým z vás sa pečiatka a podpis netlačila v požadovanej kvalite. Iným sa nepáčilo, že sa tlačí text “Pečiatka a podpis” aj keď v iKROSE nemajú žiadnu pečiatku a podpis vložený. 

Vylepšili sme preto funkčnosť Pečiatky a podpisu.

  1. Pečiatku a podpis (obrázky) ukladáme vo väčšom rozlíšení – zmena sa prejaví po opätovnom vložení obrázka.
  2. Ak skryjete Pečiatku a podpis (cez ikonku oka), tak sa na dokladoch nebude tlačiť ani text “Pečiatka a podpis” ani čiarka pre podpis.

Ďakujeme za vaše námety a tešíme sa na ďalšie, ktoré nám môžete nechať v komentári pod článkom alebo poslať e-mailom na info@ikros.sk.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty