Menu

iKROS oslavuje pol roka s Vami

V nedeľu sme si pripomenuli malé výročie – ubehlo presne 6 mesiacov odkedy iKROS verejne vstúpil do sveta online fakturácie a začal si hľadať svojich priaznivcov. Nastal teda čas na malé bilancovanie.

Náš hlavný cieľ – poskytnúť živnostníkom a podnikateľom pekný a hlavne jednoduchý nástroj na fakturáciu sa podarilo naplniť na jednotku. Dôkazom toho je vysoký záujem o aplikáciu a mnohé pochvalné e-maily od Vás – našich používateľov, ktorým iKROS uľahčuje každodenné fungovanie. Takáto pozitívna spätná väzba nás veľmi teší a je pre nás motorom pre ďalší rozvoj služby.

Od vydania prvej verzie fakturácie sme iKROS na základe vašich podnetov postupne doplnili o množstvo zaujímavej funkčnosti:

Popritom sa naplno rozbehlo konzultačné oddelenie, ktoré obratom odpovedá na Vaše otázky. Doteraz dievčatá bezplatne pomohli viac ako 350 používateľom. Tím iKROS je s Vami tiež v kontakte na blogu aj na Facebooku, Google+ alebo Twitteri, kde máme viac ako 600 priateľov a odberateľov.

Vďaka jednoduchosti, funkčnosti a kvalitnému servisu si iKROS za polroka získal úctyhodných 5 020 registrovaných používateľov, ktorí spolu vystavili viac ako 23 000 faktúr a predfaktúr. Určite k tomu do veľkej miery prispieva aj fakt, že fakturácia v iKROSe je pre všetkých zadarmo. Pre zaujímavosť ešte dva iKROSácke „rekordy“, ktoré ukazujú jeho možnosti:

  • najintenzívnejší používateľ iKROSu už vystavil viac ako 1 400 faktúr,
  • najdlhšia vystavená faktúra má viac ako 150 položiek.

Dosť bolo bilancovania a čísel – ideme pracovať na ďalších vylepšeniach. Ak ste zvedaví akých – sledujte nás naďalej J.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty