Menu

Mobilná aplikácia pre iOS

Mnohí používatelia iKROSU už dlhšiu dobu čakajú na iOS aplikáciu, v ktorej budú môcť pracovať s faktúrami a bude fungovať aj v iOS 9. Určite sa väčšina z nich pýta: “Prečo ešte appka nie je a kedy bude?” Pokúsim sa to vysvetliť.

iOS aplikácia je pre tím iKROS výzvou, keďže doteraz sme sa venovali len webovým aplikáciam. iOS je pre nás nová technológia, s ktorou sme sa museli popasovať  – čo si vyžiadalo svoj čas. Nejako sme to zvládli a pripravili sme verziu, ktorá je momentálne na App Store. Plynule sme pokračovali a pracovali na verzii s fakturáciou (faktúry, zálohové faktúry partneri…). Podarilo sa nám pripraviť verziu, ktorú sme zverejnili externým beta testerom a po testovaní sme boli pripravení túto verziu zverejniť aj na App Store. Nasledoval však sled udalostí, ktorého výsledkom je rozhodnutie zveriť vývoj iOS aplikácie externej firme – odborníkom na vývoj mobilných aplikácií. Sľubujeme si od toho vizuálne peknú appku, ktorá používa štandardné ovládacie prvky, na ktoré sú používatelia iOS zariadení zvyknutí a ktoré zabezpečia jej jednoduché používanie.

Začala teda spolupráca s externou firmou. Určite to poznáte, úvodné stretnutia, príprava špecifikácie, dizajn…a kým sa začalo reálne vyvíjať, opäť ubehol nejaký čas. Všetci sme však boli optimisti a verili sme, že začiatkom novembra bude verzia na App Store. Komplikácie však na seba nenechali dlho čakať a termín sme nestihli.

Momentálne ladíme, testujeme, opravujeme… jednoducho robíme všetko preto, aby bola iOS aplikácia zverejnená do konca roka.

Prvá verzia bude obsahovať

  • prehľady iKROS,
  • prehľady z účtovníctva,
  • faktúry,
  • zálohové faktúry,
  • partnerov.

A takto bude vyzerať.

Držte nám palce, aby sa nám to podarilo.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty