Menu

O tom, ako podnikať z mobilu

Už 28 rokov robíme softvér, ktorý pomáha zjednodušovať život podnikateľom na Slovensku. Ale o tom, ste už asi počuli. Okrem desktopových riešení, prinášame v posledných rokoch aj webové aplikácie, ktoré zjednodušujú podnikanie v dnešnej rýchlej dobe.

Pre koho sú aplikácie určené? Ako fakturovať a sledovať stav skladu priamo z mobilu a ako digitalizovať? Aj o tomto sa dozviete v rozhovore pre TOUCHIT.

Nároky na podnikanie

Podnikanie na Slovensku si vyžaduje dve veci. Dobrý nápad a potrebu inkasovať peniaze.

A to je možné len ak máte program, kde môžete vystavovať faktúry. Ideálne rýchlo, jednoducho a legislatívne správne. Bez zbytočných chýb, s dokonalým prehľadom o ich úhrade.

Digitalizácia sa stáva nevyhnutnosťou. Doklady je nutné získať rýchlo, digitálne a nie ich prepisovať a ukladať do šanónov. Veď predsa je tu umelá inteligencia, ktorá po naskenovaní rozpozná všetky údaje na dokladoch a prepíše ich do účtovníctva. Máte e-shop a predávate tovar? Tak to musíte mať dokonalý prehľad o tom, koľko a akých položiek máte na sklade.

Aj toto sú požiadavky, ktoré sú dôležité pre úspešné podnikanie. Prečo si to nezjednodušiť tak, že prehľad o sklade, digitalizáciu podnikania a fakturovanie budete mať v mobile, ktorý dennodenne držíte v rukách?

Všetko dostupné 24/7

Aplikácie, ktoré zjednodušia život malému živnostníkovi, ale aj veľkým firmám. To sú KROS Fakturácie, KROS Sklad a KROS Digitálna kancelária.

Dostupné v mobile, tablete či počítači. Stačí si ich stiahnuť z aplikačného obchodu. Obsahujú obrovské množstvo funkcií, ktoré ušetria čas, znížia chybovosť a posunú podnikanie na vyššiu úroveň.
Aké sú ich hlavné benefity? Čo všetko dokážu a aké ďalšie vychytávky pripravujeme sa dozviete v rozhovore s našou obchodníčkou Ivanou Jandzíkovou.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty