Menu

Optimalizujeme 1. etapa

Veľmi milo nás prekvapil záujem o našu online fakturáciu iKROS. Od jej zverejnenia už máme takmer 30 tisíc používateľov a každý z nich má iné nároky. Niektorí vystavia ročne pár faktúr a niektorí stovky dokladov. Práve používatelia s väčším počtom dokladov mohli pocítiť menšiu pružnosť aplikácie.

Rozhodli sme sa iKROS optimalizovať tak, aby zvládal aj veľký počet dokladov. Optimalizácia je beh na dlhú trať a tú je lepšie si rozdeliť na etapy. V prvej sme sa zamerali na Faktúry a úplne ich prekopali. Nemajte obavy, z pohľadu používateľa nejde o žiadne prevratné zmeny. Menilo sa najmä jadro aplikácie.

Najväčšie prínosy prvej etapy sú:

  • rýchlejšia a stabilnejšia aplikácia,
  • link na pdf dokladu v e-maile a info priamo v aplikácii, že bol doklad videný,
  • multifilter – možnosť filtrovať faktúry podľa viacerých kritérií súčasne.

V ďalších etapách sa zameriame na ďalšie časti aplikácie. Aby sme si boli istí, že bežíme správnym smerom, hodila by sa nám pomoc od vás – našich používateľov. Nie, nechceme 2% z vašich daní 🙂 Úplne nám postačí, ak sa prihlásite do optimalizovaného iKROSu a budete v ňom pracovať.

Prihlásiť do iKROSU

Optimalizovaný iKROS je dostupný na adrese https://test.ikros.sk. Na prihlásenie použite súčasné prihlasovacie údaje. Všetky zmeny sa bezpečne ukladajú do jednej databázy, takže nie je potrebné duplicitné vystavovanie a opravy dokladov.

Tešíme sa na spätnú väzbu. Prípadne postrehy, námety, otázky posielajte priamo z aplikácie cez Napíš nám alebo e-mailom na info@ikros.sk a do predmetu uveďte Beta iKROS.

Ďakujeme za pomoc!

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty