Menu

Rok s vami

Dnes je to presne rok, čo sme spustili prevádzku iKROSu pre všetkých a zadarmo. Bol to rok tvrdej driny, rastúcich čísel a vašich očakávaní.

Prvý rok iKROSu považujeme za veľmi úspešný. Magická jednotka nás sprevádza štatistickými ukazovateľmi – doteraz sa zaregistrovalo 11 111 používateľov, ktorí vystavili 111 111 faktúr. Zúčastnili sme sa súťaže Business Wall of Fame, kde sme sa vďaka vašim hlasom umiestnili na krásnom 5. mieste spomedzi 129 prihlásených aplikácii.

Okrem nárastu poštu používateľov iKROS tiež funkčne vyrástol. Aj vďaka vašim nápadom bola pôvodná fakturácia doplnená o veľa šikovných drobností, ktoré potešia a pomôžu každému používateľovi, napríklad:

  1. časť obchod (dodacie listy, prijaté objednávky a cenové ponuky),
  2. prepojenie s účtovníčkou (odoslanie dokladov do účtovného programu ALFA plus a OMEGA, načítanie skladových kariet do iKROSu),
  3. vlastné číslovanie dokladov,
  4. prechod na IBAN a viac bankových účtov,
  5. zoznam tovarov a služieb,
  6. prehľady z účtovníctva,
  7. evidencia prepojených dokladov,
  8. tlač a odoslanie dokumentov v anglickom a nemeckom jazyku,
  9. notifikácie v aplikácii,
  10. viac používateľov v jednej firme,
  11. možnosť vystavovať faktúry podľa §7 a §7a,
  12. údaje na dokladoch podľa užívateľa, ktorý ich vystavil (meno a kontaktné údaje),
  13. filtrovanie dokladov podľa aktuálneho a predchádzajúcich rokov,
  14. odosielanie upomienok k faktúram po splatnosti,
  15. tlač príjmového dokladu k faktúre a predfaktúre,
  16. pridanie políčka pre číslo objednávky na faktúru a zálohovú faktúru a
  17. mnoho ďalších vylepšení, ktoré nie sú vidieť na prvý pohľad (ako napríklad rýchlejšie načítanie zoznamu firiem z centrálneho číselníka pri vypĺňaní partnera na doklade).

V rámci podpory sa vám intenzívne venujeme na sociálnych sieťach (FacebookGoogle+Twitter) a vaše otázky, požiadavky a pripomienky promptne riešime na našej HOTLINE (041/707 10 60), e-mailovej adrese info@ikros.sk a cez formulár Napíš nám priamo v aplikácii. Doteraz sme vybavili 777 e-mailov a telefonátov.

Zaujíma vás čo pre ďalej pripravujeme? Môžete sa tešiť na evidovanie dobropisov, mobilnú aplikáciu iKROS pre androidové zariadenia alebo priame prepojenie iKROSu s vašim e-shopom. A určite nezostaneme iba pri tom …

Tešíme sa na ďalší spoločný úspešný rok, na vaše tipy na vylepšenia, pretože aj vďaka nim je iKROS taký dobrý a populárny 🙂

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty